Sivut

lauantai 9. kesäkuuta 2012

Myssyä ja kakkua

On ollu tosi kiireistä aikaa tämä kesän alku. Niin paljon on hommia, etten oo paljon ehtinyt puikkoihin tarttumaan. Tai oikeestaan en oo jaksanut. Ja nyt pidin pari päivää sitten itekin järkyttävän mahataudin. Kuumetta oli yli 39 ja oksensin yhden yön. Veti aika heikkoon kuntoon, nyt vasta alkaa olo korjaantua.

Mut jotain nyt kuitenkin on eli muutama syto-myssy. Ystävä kävi hakemassa omansa ja annoin nämä mukaan, että vie sitten sitten syöpäosastolle, kun tulevalla viikolla menee sytostaattihoitoihinVasemman puoleinen on jotain "en-tiijä-mitä"-lankaa, joku vanha kerän jämä. Ei ihan riittänyt tuo vaaleanpunainen, niin samaa lankaa oli nöttönen lilana, joten siitä sitten loput pari kierrosta ja kukkanen päälle:) Oikeanpuoleinen raitamyssy on sitten Miamia ja on virkattu Matleenan hyvällä ja helpolla ohjeella:)

Sitten oiskin ihan jotain muuta eli kakkua. Ystäväpariskunnan mies harrastaa karaokea ja meni sitten voittamaan karaokemestaruuden tuossa toukokuun alussa:) Tänään heillä juhlitaan karaokeystävien kanssa tätä voittoa ja sinne tilattiin kakku.


Ainoa toive oli mikrofoni ja sitten olikin vapaat kädet. Mie en todellakaan ole mikään marsipaanin muotoilija. Mulla on oikeesti tosi surkea kolmiulotteinen hahmottelukyky. Niinpä mie sitten sain tuommoisen tekeleen aikaseksi. Halusin laittaa sitten kakkuun nimen ja päivämäärän, milloin tuo voitto tuli.


Kirjaimet ja mikki on marsipaanin ja sokerimassan sekoitusta, värit tulee pastaväreistä.
Tuon kakun päällisen, mikä on pelkkää marsipaania, halusin tehdä vähän marmoria muistuttavaksi. En tiijä onnistuinko, mutta yritin ainakin:)
Täytteenä siellä on limecurdia, mansikkahilloa ja kermarahkaa.

Toivottavasti karaokeporukalle maistuu tänä iltana kakku sen hoilaamisen keskellä!

3 kommenttia:

Eldanka kirjoitti...

Todella upean näköinen kakku, eikä maussakaan ole varmaan moittimista :)

Paula Kristiina kirjoitti...

Aivan upea kakku! Kyllä tuollaisen kelpaa antaa mestarille. Kauniita myssyjä olet myös tehnyt:)

JaanaElina kirjoitti...

No onpas veikeä kakku.Varmasti hyvää kun on noin hieno.

Suloiset hatut.

Mahatauti on kyllä kaamea,ja vie voimat,toivottavasti palaudut pian.