Sivut

perjantai 22. kesäkuuta 2012

Juhannuksen kesäkimppu

Mistä on juhannuksen kesäkimppu tehty? Sireenistä, niittyleinikistä, koiranputkesta, tervakukasta... Niistäkin se on tehty :)


Ostin joskus Nallen kesäkukkaa ihan sen takia, kun se näytti kerällä niin nätiltä. No, aloitin neulomaan sukkaa, ihan toista mitä nyt sitten tuli, enkä tykänny yhtään. Se vaan ei miusta oo yksinään niin nättiä kuin ois kerän perusteella luullu.
Räjähtävää helmineuletta oon sitten monenkin blogissa käyny ihailemassa ja kun mulla oli kerä valkoistakin Nallea, niin sitten neuloinkin sukat niistä. Lopputulos on paljon raikkaampi ja iloisempi tämän valkoisen kanssa:)
Kantapää on ihan normaali vahvistettu ja kärkeen neuloin nauhakavennuksen. Liekö se sitten se "leveämpi", kun on 1 silmukka ensin reunassa ja sitten vasta kavennus...Lankaa kului 82g, puikot oli 3. Nämäkin sukat on 38-39 kokoiseen jalkaan.
Ite oon näihin nyt tosi tyytyväinen! Näistä tulee niin mieleen kesäkukkakimppu:)


Pistetääs tähän sitten semmonenkin juttu, että olin reilu viikko sitten äidin kanssa kesäteatterissa. Käytiin kattomassa ennakkonäytöksessä Mooseksen perintö. Ja oli kyllä hyvä! Nauraa sai Piiparisen toilailuille ihan veet silmissä:) Kuvaaminen oli tietenkin kielletty esityksen aikana, mut mie nappasin kuvia lavasteista eli Kuusjärvestä ennen esityksen alkua. Ja tottahan se loppukumarrus piti saada myös kuvattua:)
Esitys oli Aurinkorinteellä, Pyhäselän rannalla. Eipä ois voinut parempaa säätä ja komeampaa paikkaa olla:)


Nyt mie toivottelen kaikille aivan ihanaa Juhannusta, keskikesän juhlaa! Meillä ainakin aurinko paistaa, joitain kumpupilviä leijailee taivaalla. Aivan ihana juhannussää:)

4 kommenttia:

Pia kirjoitti...

Näyttää niin kesäiseltä, sekä sukat että teatteri. Mukavaa keskikesän juhlaa!

Eldanka kirjoitti...

Nuo sukat on kuin mummolan räsymatto, niin iloiset ja kesäiset :)

Tiina kirjoitti...

Ovatpa tosiaan raikkaat sukat!

berenike kirjoitti...

Ihanan kesäiset sukat!