Sivut

perjantai 1. kesäkuuta 2012

Kesäisiä virkkauksia

Niinpä vaan sainkin valmiiksi viimeks esittelemäni virkatun kesähatun:) No eipä tuossa paljon aikaa kulunut, nopea ja helppo, mukava pikkutyö parvekkeella istuskellessa.


Lanka on Novitan Tennesseetä, koukku 3 ja lankaa kului 61g. Otin vähän mallia täältä, laskeskelin sitten minkä verran täytyy leventää päälaelta, että saa pienelle tytölle sopivan. Kukkaan tein vaan 2 kerrosta terälehtiä, kun muuten siitä ois tullut aika valtaisa tuohon hatun kokoon suhteutettuna. Ihan jees noinkin:)

No sit mie sain pujotettua kuminauhan siihen viimeisimpään satulansuojukseen ja sehän näyttää tältäVärit on vähän pielessä, on kyllä enemmän kirkkaat oikeesti. Langat samoja kuin edellisissäkin, miamia ja cotton lightia. Tää on kans kiva, pitäiskö jättää itelle?

Pistän sitten tähän kuvaa vielä miun isosta macaron-urakasta, huomisiin ylioppilasjuhliin meneevät kaikki. Melkein 400 kappaletta erilaisilla täytteillä. Täytteinä on lime curdia, suklaaganachea, ananasta, kookosta ja mokkaa. Namskis kaikki!


Täytettynä on jääkaapissa myös lusikkaleivät, ylioppilaspikkuleivät ja broileripiirakka. Näähän tulee miun ystävien lasten yo-juhliin, meidän perheessä juhlia voi ootella parin vuoden päästä. Toivottavasti.

Ihanaa viikonloppua kaikille ja onnea jokaiseen perheeseen, missä juhlitaan kevään ylioppilaita ja ammattiin valmistuneita!

1 kommentti:

Pinni kirjoitti...

Nam, miten herkullisen värisiä. :)