Sivut

lauantai 4. elokuuta 2012

Ihan pientä

Jestas miten aika menee nopeesti! Nyt on jo elokuu...
Blogissakin on ollu hyvin hiljaista. En oo oikein saanut tehtyä mitään. Tai aloituksia on ja jotain entisten jatkamisia, mutta valmista ei oo tullut.
Tosin meni yks viikko ommellessa ystävälle verhoja. Rakensivat talon ja mie lupauduin verhojen ompeluun. Niistä ei ookaan kuvia. Mutta tuli erilaisia kappoja, lenkkinauhoilla ja purjerenkailla. Ja pitkät verhot purjerenkailla. En ollu ennen laittanutkaan purjerenkaita, joten pikkasen jänskätti. Mutta helppoa se oli! Varmistin vaan ehkä noin satatuhatta kertaa, että reiän paikka on varmasti oikea, ennenkuin leikkaisin.

No sentään oon saanut yhden myssyn virkattua. Tämä tuli ystävälle. Lanka oli aivan ihanaa Pandaa. Jos en väärin oo ymmärtänyt, niin jotain tsekkiläistä lankaa. Siinä on 97% bambua ja 3% viskoosia. Ihanan tuntuista virkata ja päässä kuulemma tuntuu hyvältä:)Yks miun ystävä tilasi lapsenlapsilleen junasukat. Nämä lapsukaiset asuu Australiassa ja ovat olleet nyt täällä Suomessa 7 viikkoa lomalla. Tänään nousee koneen nokka taas kohti Ausseja ja mummo ei näe taas tyttärensä perhettä pitkään aikaan:( No, onneks on sentään Skype.
Pojan sukat on Nallen Sinikelloa ja tytön taas Vikingin Baby ullia.


Jospa mie saisin kohta jotain muutakin valmiiksi. Toiveissa olis.

3 kommenttia:

Daisy kirjoitti...

Kiva kantalappu sinisessä sukassa :)
Minullakin on junasukat kesken.

berenike kirjoitti...

Ihania! Onneks nykyään on tosiaan skype ja kaikki muut mediat :)

Minna kirjoitti...

Onpa söpöt pikku sukat! ♥