Sivut

maanantai 16. heinäkuuta 2012

Vauvoja ja sukkia

Mielenkiintoinen on ollut tämä heinäkuu:) Vauvoja on syntynyt, niin ihmisvauvoja kuin koiravauvoja.


Veljen perheeseen saatiin uusi asukas viime perjantaina, 13. päivä. Eli se onkin sitten onnenpäivä! Heillä on ennestään 2 ihanaa prinsessaa, joten prinssi olikin ihan odotettu:) Tuossa yläkuvassa on miun kummityttö, kohta 4-vuotias Nelli. Kovasti näyttää olevan mieluista hommaa pikkuveljen sylissäpitäminen:) Alahaalla on sitten eskarin aloittava Neea. Ylpeä isosisko siinä hellästi hoitaa pientä velipoikaa. Nellillä on sitten vissiin loppunu mielenkiinto heti alkuunsa ja taukojumppa lienee menossa... :D

Mie oli neulonut nämä junasukat on aikaisemmin, en vaan oo niitä täällä vielä esittänyt. Lanka on Viking Baby Ull, puikot 3 ja lankaa kului 29g. Nämä menee sitten onnittelukortin välissä lämmittämään pienen "Anteron" varpaita:)


Sain valmiiks toisetkin sukat. Ihan perusukat Drposin Delightia. Tykkään tosi paljon tästä värimaailmasta. Lanka tosin ei ollu ihan yksinään kovin mieluista neulottavaa. Jotenkin se on niin löysäkierteistä, että niitä puolikkaita silmukoita tuli otettua vähän väliä. Kirjoneuleissa menee paremmin, kun muutenkin pitää koko ajan seurata kuviota... Lankaa kului 67g, puikot oli 2,5. Nämä on noin 36-37 numeroiseen jalkaan.


Ja sitten vielä niitä koiravauvoja! Viime tiistain meijän Juusosta tuli taas iskä! Syntyi 5 pentusta, 2 tyttöä ja 3 poikaa. Kurjaa oli tosin se, että ensimmäinen tyttö syntyi kuolleena:( Se oli pylly edellä ja tosi iso, eli varmaan kuoli synnytyksessä. Mutta loput pennut ja äiti voi hyvin! Tässä pennut on 5 päivän ikäisiä vikisijöitä. Eivät oo vielä koolla pilattuja, mutta nopeesti se kasvu etenee:) 


Tämmöstä tänään. Ei nyt oikein malta hirveesti istua sohvan nurkassa neulomassa, oon aika paljon pyörän päällä ja ajelen ympäriinsä. Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!

2 kommenttia:

Auli kirjoitti...

Voi jestas sentään mitä ihania pieniä!
Yhtä punakoita poikavauva ja koiravauvat!

Lammas kirjoitti...

Söpöjä vauvoja ja kauniita sukkia!