Sivut

tiistai 14. elokuuta 2012

Iiris on valmistautunut jo talveen :D

Ihanan lämmintä on edelleen! Mut silti on syksyn tuntua jo ilmassa, ei sille mitään voi:(
Miulla on muutamakin keskeneräinen sukantekele tuolla laatikossa. Kumma, etten mie saa nyt niitä valmiiks millään. Aloittelen kyllä mielellään, vaan sitä valmista ei tule...Ja tässäkin välissä tuli kaamea pakkomielle tehdä Iirikselle talveksi villapaita! Ihan kun ei ois aikaa tehdä myöhemmin. Netistä löytyy malleja vaikka miten ja paljon. Mie miellyin tähän Dropsin malliin ja sepä sitten alulle. Lankoja oli ennestään, niin mitään en tarvinnu ostaa.
Lankana tässä on 7 veljestä. Ihmeen vähän tähän meni, kun yhteensä kului vaan 112g. Puikot on resorissa 3,5 ja muuten 4. Villis on tehty S-koolla eli kun teen Milolle ja Juusolle, pitää lisätä silmukoita tai tehdä isommalla koolla. Pojat saa sitten erilaiset villapaidat, miehekkäämmät :)


Mie tein vähän omia säätöjä peräpäässä. Neuloin kappaleen pitemmäksi, ettei kavennukset ala ihan kainaloitten alta ja sitten kaventelein kappaletta muutenkin tuossa peräpäässä ihan omin luvin. Bichonilla vartalo kapenee ihmeen paljon takapäähän mennessä. 

Oli kyllä nopee työ. Eilen aloitin ja tänään lopetin. Ainoo mistä en tykänny, kun mahakappaleen silmukat oli langalla, niin selkäkappaleen kirjoneuletta piti neuloa tasona. Siis nurjaltakin:/ Onneks ei kovin montaa kerrosta kuitenkaan. Tosin, pitihän sille mahakappaleelle tehdä se sama, mut siinä oli silmukoita vaan 17, joten sen kyllä vielä jaksoi...


No, Iiris ei tapansa mukaan hymyile näissäkään kuvissa :D vaikka muuten se iloinen tyttö onkin!

"nyt mä lähden tästä pelistä pois...."7 kommenttia:

berenike kirjoitti...

Apua miten ihana!!! Tosi suloisilla väreillä oot toteuttanut Iiris-neidin lämmikkeen!

Sanna kirjoitti...

Ihanan tyttömäinen villapaita! :)

Pinni kirjoitti...

Ihana! Pitäisköhän munkin laittaa ennen sukkasatoa Pepille villapaita aluilleen?! Olisi sitten syksyksi valmiina joku sopivan kokoinen.

Eldanka kirjoitti...

Pikkasen upea pusero ihanaiselle Iipalle :)

eikku kirjoitti...

Suloinen!

Katjuksa kirjoitti...

Ihana! Minäkin olen joskus haaveillut neulovani Ginille paidan, mutta kun koirulilla on kiloja yli kolmekymmentä ja säkä lähentelee 60 niin paitaa pitäisi jaksaa neuloa niiiin pitkästi :) Ompeletko muuten ihan tavallisella koneella noita yllä olleita pantoja?

Milukka kirjoitti...

Iiris kiittää:)
Katjuksa, ihan tavallisella koneella saa pannat ommeltua.