Sivut

perjantai 18. toukokuuta 2012

Uuups...Porot hommissa :D

Ravelryssa on vaikka mitä kivaa ja toinen toistaan upeampia ohjeita. Sieltä se on näittenkin lapasten malli löytynyt:). Eli tästä pääsee tähän malliin.


No, mie kun näin nämä, niin ajattelin, että nää on pakko tehdä itelle talveksi. Ehkä tällä mallilla ei vois ihan kaikille tutuillekaan tehdä, vois olla ettei jokaisen huumorintaju riittäis näihin asti:)Tuossa linkissä on vaan tuo porojen homma kaavana, muuten voi sitten ite soveltaa miten haluaa. Mie ajattelin, että näihin vois tehdä sen perinteisen joustinresorin sijaan ensin tuota "hiirenhammasta" ja sitten vähän kuviota. Hiirenhammasreunan neuloin samalla kiinni, niin ei tarvinnut enää käsin jälkeenpäin ommella. Mallissahan on tuo alempi ja korkeampi kuvioneule, mutta mie lisäsin vielä tuon ylemmän. Laskeskelin, että saan sopivamman kokoiset miun käteen. Peukku alkaa siis vasta ylemmän kuvioneuleen yläreunasta. Sitten vasta tulee tuo porojen kuva. Tähtiä laittelin taivaalle oman fiiliksen mukaan.


Lankana näissä on Dopsin Fabel mustana ja Delight sitten värillisenä. Lankaa kului vain 60g ja puikot oli 3. Samasta kerästä otin taas värillisen, vasemman käden lapaasen tein kerän sisältä ja oikean sitten ulkopuolelta. Ainiin, mie otin mallista tuolta alemmalta porolta (eli vissiin naaraalta) sarvet veks. Että on sitten tuo uros se "Kunkku" :D

Hauskat lapaset ja nopeet neuloa!

3 kommenttia:

berenike kirjoitti...

Mahtavat :D Repesin jo valmiiks otsikolle, vielä enemmän kikatutti noi romanttiset tähdet taivaalla! Ihana postaus!

Eldanka kirjoitti...

Näistä tuli upeat!

Paula Kristiina kirjoitti...

Komiat lapaset, varsinkin aihe:)