Sivut

sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Raitasukat

Näitä sukkia mie neuloin taas pikkuhiljaa, muutama kierros silloin tällöin.


Jostain syystä oon jemmannut Dropsin Fabelia ihan urakalla ja kun jemmaa kaivelin, niin osui eteen tämä raitalanka. Ensin ajattelin, että teen ihan siitä pelkästään, mutta sit mie mietin, että tulis paljon raikkaammat, jos laittaisin valkoista sekaan. Niinpä näissä onkin neulottu 6 kierrosta raitalangalla ja 3 kierrosta valkoisella.
Varret halusin vähän pitemmät ja sileät, normin joustimen sijaan. Onhan näissäkin joustinta 4cm varren suussa. Hiljalleen vähentelin silmuikoita nilkaan asti. Kantapään neuloin perinteisen vahvistetun ja pelkästään raitalangalla.


Puikot oli 2,5 ja lankaa kului 78g. Taitaavat olla suunnilleen 37 numeroiseen jalkaan neulottu.
Tykkään ite tästä lopputuloksesta:) Valkoinen antaa mukavasti sitä pirteyttä ja raikkautta ja värit raitalangassakin on aika miun mieleiset. Luultavasti nää menee lahjaksi.

Ja sitten mie toivottelen kaikille Ihanaa Äippäpäivää! Sain omalta 18v pojaltani ihanan kimpun ruusuja ja levyn Fazerin marjasuklaata <3 Kiitos Samuli!


4 kommenttia:

Riitta Sinikka kirjoitti...

Ihanat sukat! Hyvää Äitienpäivää!

Sanna kirjoitti...

Söpöt raitasukat! Hyvää Äitienpäivää sinullekin :)

eikku kirjoitti...

Ihanat sukat!

berenike kirjoitti...

Tosi kiva yhistelmä noi raidat, jotkut Fabelit on kauheen tummia, oot ihan oikeessa, et toi valkonen piristää tosi paljon.