Sivut

torstai 3. toukokuuta 2012

Nappi-sukat


Siinä Novita Sukkalehdessä, mikä viimeksi ilmestyi, oli tehty 7 veljeksestä Nappi-sukat. Pitkään mie niitä kattelin ja mietin, että joku päivä ne teen. Ja nythän ne sitten valmistui:)
Mulla oli taas joku vajaa kerä 7veikkaa ja sen sitten sainkin melkein kokonaan neulottua näihin sukkiin. Varresta tein yhden mallikerran lyhyemmän, kun lanka ei ois riittäny enempään. On nämäkin varren 15 senttiset eli ihan hyvänpituiset.


Koska tuo lanka on semmoista graffitin harmaata, oli aika hankala kuvata miun vanhalla kameralla tuota varren mallineulosta. Se on kuitenkin livenä ihan kivan näköistä ja helppoa neuloa. Lankaa kului 113g ja puikot oli 3,5. Sukat on 37-38 kokoiset. Taitaavat mennä pukinkonttiin, kun ovat turhan synkät Hyvän Mielen Sukkiin.  On mulla muutama sukkapari sinne jo jemmattuna.

Uudet sukat on jo tekeillä, toista vaan puuttuu. Ja ne onkin sitten ihan erilaiset kuin nämä:)

Iiris voi hyvin, tikit poistettiin eilen. Iiriksen kasvattaja on sairaanhoitaja ja kävi tempaisemassa tikit veks. Iippa ei hirveesti tykänny hommasta, vähän aikaa sitä kutitti se haava, mutta sitten rauhottui. Eli loppu hyvin kaikki hyvin!

2 kommenttia:

Paula Kristiina kirjoitti...

Nämä on kauniit sukat! Minäkin tein noita muutamat talvella. Oikein kiva malli ja kuvio. Kiva kuulla että Iiriksellä on kaikki hyvin, on niin suloinen ♥

Daisy kirjoitti...

Kivat sukat. Minäkin ostin sen lehden, en ole vielä mitään neulonut niistä...