Sivut

maanantai 23. huhtikuuta 2012

Lämmitintä alle ja ylle

Niin miekin innostuin sitten apinoimaan Paula Kristiinaa ja virkkasin itelleni, tai siis pyörälleni, satulansuojuksen:)


Piti kiireesti saada aamulla kuminauhaa ja lopulta kun olin penkonu joka paikan, löysinkin kuminauhajemman. Suojus paikalleen ja pyörä kohti kauppaa! Tuntuipa mukavan pehmeeltä takapuolen alla, vaikka omastakin takaa sitä pehmustetta on:)


Miulla on lankana tässä Puron Batikia, koukku on 3,5, kun nelosen koukku on jossain retkillä. Aika tiivis pakkaus ja painoa tällä 80g. 
Kuminauhan saa tosiaan laittaa melko tiukalle, niin että just saa asetettua satulan päälle.


Toki tässä tulis afrikan kukkakin paremmin esille, jos oi käyttäny yksvärisiä lankoja, mutta kun tuota Puroa sattui olemaan (ja mie inhoon sitä päättelyä), niin siitäpä sitten innoissani ekan virkkasin. Ja varmasti ei jää ainoaksi! Pitäähän miun tehdä toinen, punasävyinen, koska pyöräkin on tummanpunainen:)

Ja sitten se toinen lämmitin, eli pipo omaan päähän. Silmukoita aloituksessa 100 ja oma säätö. Puikot oli 4 pyöröt ja lopussa sukkapuikot. Lankaa kului 48g.


Täällä bloggerissa on näköjään tehty uudistuksia. On muuttunu ihan eriölaiseks tää tekstin kirjotus homma. Kai tähänkin tottuu, kun pari kertaa tekee...Enpä tiijä sanoa vielä, onko muutos parempaan vai huonompaan.

Aurinkoista alkanutta viikkoa!

4 kommenttia:

KahviKaneli kirjoitti...

No, hieno tuli!

eikku kirjoitti...

Nättejä! Mäkin olen tätä uutta bloggeria ihmetellyt, tuntuu niin oudolta!

Paula Kristiina kirjoitti...

Ompa kauniita ja ihania hempeitä värejä! Satulan päälinen taäytyy tosiaan kiristää tosi piukalle ja huomasin ettei kannata kovin paljon tehdä reuna kerroksia. Mukavaa alkanutta viikkoa, täällä kylläkin sataa. Toivotaan aurinkoisempaa!

Tiina R kirjoitti...

Hieno on!