Sivut

lauantai 27. lokakuuta 2012

Romanttista ja muuta hömppää

Ystävä tilasi miulta tämmöiset romanttiset pitkät sukat


Näitä sukkia neuloessa meni aikaa, kun en vaan jaksanut tikutella ohutta lankaa jatkuvasti. Välillä tein vaikka mitä muita töitä. Mutta nythän ne onkin jo valmiit!
Malli on Dropsin sivuilta taas ja löytyy täältä.  Lanka Fabelia, puikot 2,5. On se vaan riittoisaa tuo Fabel, kun ei näihin mennyt kuin vajaa 3 kerää eli noin 138g. 


Ystävä oli oikein tyytyväinen näihin sukkiin, tuumas vaan, että eihän näitä raaski pitää... Höh!

Eilen sain sitten viimeinkin laitettua postiin sukat Hyvän Mielen Sukkiin. Kaikki ylärivin sukat on äidin neulomia, hänkin halusi kantaa kortensa kekoon.


Vielä olis yks pipo esiteltävänä. Viimeks tein Fallen leaves-pipon  ja nyt sitten tein samalla ohjeella paksummasta langasta, vähän niinkuin kokeillakseni vaan. Lanka on Puroa ja sitä meni vajaa 2 kerää, puikot on resorissa 3,5 ja muuten 5. Resorin tein tähän ihan 1o 1n. Mallikertoja tuli tähän 1,5 ja sitten kavennukset. On passeli miun päähän ja tätä mie käytänkin tuolla koirien ulkoilutushommissa :)


Tämmönen sekalaista sisältävä postaus tällä kertaa. Nyt on työn alla pieniä sukkia ja lapasia ja kummitytölle joulukalenteri applikoiden ja ommellen. Kouluhommiakin pitäis ehtiä tekemään ja huomennahan on sitten mentävä äänestämään. Joka kerta oon äänestänyt eikä poikkeusta tule nytkään.

Muistakaahan siirtää kellot ens yönä talviaikaan!

Mukavaa viikonloppua!

3 kommenttia:

Jansku kirjoitti...

kauniit pitkät sukat.. ja tuo baskeri on mukavan värinen:)

Siskohanne kirjoitti...

Sukat on tosi kauniit!

Kisa kirjoitti...

Kauniit polvisukat :)