Sivut

tiistai 2. lokakuuta 2012

Sukkia naapuriin

Kun mie olin siellä veljen pojan ristiäisissä ja yllärihäissä, seinänaapurit kävi huolehtimassa meidän koirista. Kerran tuli puhetta, että heillä ei oo ketään, kuka neulois heille sukkia ja kaikki entiset alkaa olla jo huonokuntoisia. Mie sitten siitä sain idean, että neulonkin palkaksi jokaiselle sukat:)

Nyt sain viimein viimeisen parin valmiiiksi ja perheen nuorelle miehelle tulikin neulottua nämä Novitan Sukkalehden (vuoden 2011) kohoneulesukat. Miehän teinkin jo tämmöisen aikaisemmin ja ne löytyy täältä.  Tää on kiva, nopea ja helppo malli. Neule kulki mukana koulussakin ja tilaisuuden tullen sain aina muutaman kerroksen neulottua. Eli oikeestaan näistä tuli opiskelusukat...


Lanka on sitä farkunsinistä seiska veikkaa, kuvassa taas huonot värit. Puikot 3,5 ja langankulutus 120g.

Ja nämä sukat sitten lähtee illalla uuteen kotiin. Nuorelle neidille nuo nappisukat ja äidille vihreät. Ilmat onkin jo viilenny siihen malliin, että villasukat tulee tarpeeseen.


Nyt pitäis sitten tehdä paketti Hyvän Mielen Sukkiin ja pistää postipojan vietäväksi. Oon kerännyt sukkia pitkin vuotta, laitan nyt kaikki kerralla menemään. Muistaakseni 4.11. mennessä pitäis sukat lähettää, että porukka ehtii ne lajitella ja laitella eteenpäin.

Ei kommentteja: