Sivut

tiistai 27. maaliskuuta 2012

Koirille peti ja kuvia hangilta

Mie ostin joskus jostain koiranäyttelystä pehmusteen kevythäkkiin. Se osottautui sitten täysin fiaskoksi kankaan laadun puolesta... Oltiin kerran näyttelyssä (en muista missä), vettä tuli kaatamalla. Olihan meillä teltta pään päällä, mutta sitä kosteutta riitti silti ihan omiks tarpeiks. Mahtoi olla Milo, kun oli häkissä uuden pehmusteen päällä ja kun sen sieltä otin pois, olis sillä tassut sinisenä! OMG! Ei ihan heti tullu mieleen, että se pehmusteen kangas laski väriä! Äkkiä piti saksia enimipiä sinisiä pois ennen kehään menoa. No, en mie ees muista miten se näyttely meni. Ei kai sieltä mitään ihmeitä tullu, ERI korkeintaan.

Sitten mie tein siihen päälle pussin vanhasta froteepyyhkeestä. Pistin ihan vetoketjun pussin päähän ja ompelin muotoon. Kaikkee sitä viittiikin tehdä.

Se pehmuste lojui meillä milloin missä ja mie kyllästyin siihen. Etin sitten kaapista jotain vahvaa kangasta ja sattui löytymään tuommoinen, mistä oon jokus tehny laskoskaihtimen keittiöön. Tai siis ylijäämäpalahan se oli. Ompelin vanhasta pussilakanasta pötkön, minkä täytin vanulla. Pohjan ja reunan väliin pistin pitkän vetskarin, että tuon makkarapötkön saa pesun ajaksi pois.
Juusohan se siinä joutuu mallipoikana olemaan, se kun tässä yleensä makoilee. Tosin kuvassa piti näyttää nyrpeetä naamaa... :)Eilen oli aivan ihana kevätsää! Aurinko paistoi ihan pilvettömältä taivaalta ja tietenkin myö käytettiin tilaisuutta hyväksi. Tuossa kilometrin päässä meiltä on lintutorni ja eräs kiltti naapurin mies pitää moottorikelkalla reittiä sinne auki tuota rantaa pitkin. Siellä koiratkin tykkää olla, kun saavat juosta vapaana:) Kamera lähti mukaan ja sain muutaman kuvan napattua vauhdista.
Temmellyksessä mukana siis Milo, Juuso ja Iiris. Ryhmä Rämä :)Aurinkoista päivää kaikille!

3 kommenttia:

Daisy kirjoitti...

Onpas ihania ja kauniita kavereita sinulla:)

Paula Kristiina kirjoitti...

Ihania palleroita kuin itsekkin lumipalloja! Ihania temmellys kuvia:)

Auli kirjoitti...

Nuo koirasi ovat kyllä ihan uskomattoman suloisia, miten tuollaisia voi ollakaan. Alimmassa kuvassa oikealla ne on ihan mahtavia innossaan!